Filma24.com në Instagram!

Charlie’s Angels (2019)

Aksion Aventurë Komedi

Elena Houghlin është shkencëtare, inxhiniere dhe shpikëse e Calistos, një burim i qëndrueshëm energjie që do të revolucionarizojë mënyrën se si njerëzit përdorin fuqinë. Por kur teknologjia bie në duar të gabuara, Elena i kërkon ndihmë Agjencisë Townsend.

Aktoret kryesor: Ella Balinska,Kristen Stewart,Naomi Scott


118 min
Cilësia: Full HD