Filma24.com në Instagram!

The Coldest Game (2019)

Mister Triller

Në 1962, gjatë Krizës Kubane të Raketave, një gjeni i trazuar matematike, e gjen veten të përzgjedhur për të luajtur një ndeshje shahu me Sovjetikët - dhe një lojë vdekjeprurëse spiunazhi.

Aktoret kryesor: Bill Pullman,James Bloor,Lotte Verbeek


102 min
Cilësia: HD