Filma24.com në Instagram!

Hell on the Border (2019)

Aventurë Biografi Western

Arkansas, viti 1875. Pasi qëlloi 5 burra për të shpëtuar një gjykatës dhe më pas të hynte në Territorin Indian pas një banditi vdekjeprurës, Bes Rivs bëhet marshalli i parë i zi në perëndim të Misisipit.

Aktoret kryesor: Frank Grillo,Ron Perlman,Zahn McClarnon


106 min
Cilësia: Full HD