Filma24.com në Instagram!

Rocketman (2019)

Biografi Dramë Muzikë

Historia e këngëtarit Elton Xhon, e sjellë në dritën e famës, parasë, dashurisë, varësisë dhe dështimit. Pasi fillon të luajë në piano që i vogël, Rexhinaldi njihet me Xhon Reidin, i cili sjell risi, por edhe tronditje në jetën e tij

Aktoret kryesor: Jamie Bell,Richard Madden,Taron Egerton


122 min
Cilësia: HD