Filma24.com në Instagram!

Zack and Miri Make a Porno (2008)

Komedi Romancë

Shokët gjatë gjithë jetës Zaku dhe Miri kërkojnë të zgjidhin problemet e tyre financiare duke bërë së bashku një film të rritur. Ndërsa kamerat punojnë, ata fillojnë të ndiejnë se mund të kenë më shumë ndjenja për njëri-tjetrin nga sa mendonin më parë.

Aktoret kryesor: Craig Robinson,Elizabeth Banks,Seth Rogen


101 min
Cilësia: HD