Filma24.com në Instagram!

Van Wilder: Freshman Year (2009)

Dramë Komedi Romancë

Van Uilldër fillon vitin e parë të studimeve në Kolegjin Kollixh dhe i hyn një aventure për të liruar shkollën nga shtypja seksuale dhe moslejimi i festave , duke bërë ndërkohë për vete vajzën më të bukur të kampusit.

Aktoret kryesor: Jonathan Bennett,Kristin Cavallari,Kurt Fuller


98 min
Cilësia: HD