Filma24.com në Instagram!

The Score (2001)

Dramë Krim Triller

Nik Uells, një hapës profesionist i kasafortave, i cili është në prag të heqjes dorë nga ky biznes, detyrohet nga partneri i tij Maksi, të kryejë një vjedhje të fundit. Objekti është një spektër i çmuar francez dhe puna, kësaj here, mbart më shumë rreziqe.

Aktoret kryesor: Edward Norton,Marlon Brando,Robert De Niro


124 min
Cilësia: HD