Filma24.com në Instagram!

To All the Boys: P.S. I Still Love You (2020)

Dramë Romancë

Lara Xhin dhe Piteri sapo e kanë bërë zyrtare lidhjen e tyre por në skenë hyn një personazh që ka marrë letër dashurie kohë më parë.

Aktoret kryesor: Jordan Fisher,Lana Condor,Noah Centineo


101 min
Cilësia: HD