Filma24.com në Instagram!

Undisputed 3: Redemption (2010)

Aksion Dramë Krim

TETË BOKSIERË ELITË - të dënuar nga burgje të sigurisë së lartë nga e gjithë bota - sillen së bashku nga një sindikatë e fshehtë e fuqishme kumari për një luftim sekret ku do të mbijetojë më i forti. Çmimi: liri për kampionin... dhe një shpërblim të madh për organizatorët. Përveç se sindikata në të vërtet s’ka në plan të lërë ndonjë të dalë i lirë.

Aktoret kryesor: Mark Ivanir,Mykel Shannon Jenkins,Scott Adkins


96 min
Cilësia: Full HD