Filma24.com në Instagram!

Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020)

Komedi Muzikë Romancë

Vazhdimi i aventurave në shkollën e mesme të Sibrokut. Romanca e Adisonit dhe Zedit kërcënohet nga njerëzit ujq.

Aktoret kryesor: Meg Donnelly,Milo Manheim,Trevor Tordjman


84 min
Cilësia: HD