Filma24.com në Instagram!

Grease (1978)

Muzikë Romancë

Vajza e mirë Sendi dhe Dani u dashuruan gjatë verës. Papritur zbulojnë se janë në të njëjtën shkollë të mesme, a do të jenë në gjendje të rindërtojnë romancën e tyre?

Aktoret kryesor: John Travolta,Olivia Newton-John,Stockard Channing


130 min
Cilësia: HD