Filma24.com në Instagram!

Isi & Ossi (2020)

Komedi Romancë

Për të realizuar ëndrrat e tyre të kuzhinës dhe boksit, vajza e një bilioneri krijon një aleancë përfituese nga të dy krahët me djalin e një nëne beqare në vështirësi.

Aktoret kryesor: Darcy Rose Byrnes,Dennis Mojen,Lisa Vicari


132 min
Cilësia: HD