Filma24.com në Instagram!

First Love (2019)

Komedi Krim Romancë Aziatik

Një natë në Tokio, një boksier i ri dhe një prostitutë ngatërrohen në një komplot droge, që përfshin krim të organizuar, policë të korruptuar dhe vrasje.

Aktoret kryesor: Becky,Bengal,Masayuki Deai


108 min
Cilësia: HD