Filma24.com në Instagram!

Action Point (2018)

Aventurë Komedi

D.C. është pronari i krisur i "Action Point", një park zbavitës me çmime të ulëta, ku lojërat janë projektuar me siguri minimale, për argëtim maksimal. Për të ruajtur parkun e tij të dashur dhe marrëdhënien me vajzën, D.C dhe stafi i tij, duhet të rrezikojnë gjithçka...

Aktoret kryesor: Chris Pontius,Eleanor Worthington-Cox,Johnny Knoxville


85 min
Cilësia: Full HD