Filma24.com në Instagram!

The Climbers (2019)

Aksion Aventurë Dramë Aziatik

Anëtarë të Sukadrës Kineze të Alpinizmit duhet të përpiqen për të disatën herë të arrijnë në majën e malit më të lartë mbi Tokë. Ata duhet të përballen me erërat e forta, ortekët dhe të ftohtin e acartë.

Aktoret kryesor: Boran Jing,Jing Wu,Ziyi Zhang


125 min
Cilësia: HD