Filma24.com në Instagram!

Spies in Disguise (2019)

Aksion Animuar Aventurë

Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt. Walteri është i qetë, i lezetshëm dhe i butë. Lance është ... e kundërta. Por, kur ngjarjet marrin një kthesë të papritur, kjo duo e pamundur detyrohet të bashkohet për misionin përfundimtar që do të kërkojë një maskim pothuajse të pamundur - duke e shndërruar Lance në pëllumbin e guximshëm, të ashpër, madhështor. Walter dhe Lance papritmas duhet të punojnë si ekip, ose e gjithë bota është në rrezik të madh.

Aktoret kryesor: Claire Crosby,Jarrett Bruno,Rachel Brosnahan


102 min
Cilësia: HD