Filma24.com në Instagram!

The Corrupted (2019)

Dramë Krim Triller

I sapo-liruar nga burgu, një boksier i talentuar do vetëm të ribashkohet me djalin e tij dhe të jetojë një jetë të qetë. Por kur vëllai i tij përzihet në disa punë të rrezikshme, ai duhet të rrezikojë gjith[ka për ta shpëtuar.

Aktoret kryesor: Hugh Bonneville,Sam Claflin,Timothy Spall


103 min
Cilësia: HD