Filma24.com në Instagram!

Daylight’s End (2016)

Aksion Fantazi Horror

Vite pasi një fatkeqësi shkatërron planetin dhe e kthen pjesën më të madhe të njerëzimit në kafshë të uritura në gjak, një udhëtar ndihmon një grup të mbijetuarish të shpëtojnë veten.

Aktoret kryesor: Johnny Strong,Lance Henriksen,Louis Mandylor


125 min
Cilësia: HD