Filma24.com në Instagram!

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)

Komedi Sport

Shoferi numër një i garave NASCAR, Riki Bobi, qëndron gjithmonë në majë, falë një pakti që ka bërë me shokun e tij më të mirë, dhe njëkohësisht koleg në skuadër, Kal Nauton I riu. Por kur një shofer i Formula 1, francez, kryeson tashmë në këto gara, talenti dhe përkushtimi i Riki Bobit vihen në provë.

Aktoret kryesor: John C. Reilly,Sacha Baron Cohen,Will Ferrell


108 min
Cilësia: HD