Filma24.com në Instagram!

Cloud Atlas (2012)

Aksion Dramë Mister

Gjithçka është e lidhur me njëra-tjetrën: një ditar i vitit 1849 i një udhëtimi oqeanik përmes Paqësorit, disa letra të një kompozitori drejt një miku të tij, një triler që flet për një vrasje në një central bërthamor, një farsë për një botues në një azil pleqsh, një kloun rebel në Korenë futuristike dhe tregimi i një fisi që jeton në Havain post-apokaliptik, shumë larg në të ardhmen.

Aktoret kryesor: Halle Berry,Hugh Grant,Tom Hanks


172 min
Cilësia: HD