Filma24.com në Instagram!

Murder 3 (2013)

Mister Triller Hindi

Një fotograf i modës së nxehtë (Vikrami) krijon një marrëdhënie me Nisha. Ajo vjen të jetojë me të në shtëpinë e tij luksoze jashtë qytetit. Shtëpia e vjetër botërore, dekada më parë, është bërë aq e bukur sa edhe e frikshme. Ajo mban shumë sekrete të cilat Nisha shpejt i nxjerr në dritë, prej jetës së njeriut që e bëri atë dhe nga Vikrami, që merret me zhdukjen e mistershme të Roshnit ish-të dashurës së tij.

Aktoret kryesor: Aditi Rao Hydari,Randeep Hooda,Sara Loren


124 min
Cilësia: HD