Filma24.com në Instagram!

A Hidden Life (2019)

Biografi Dramë Romancë

Fermeri austriak Frans Jegersteter përballet me kërcënimin e ekzekutimit, sepse refuzon të luftojë për nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore. Dilema e një njeriu mes së mirës dhe të keqes, mes të drejtës dhe kompromisit… ndërkohë që në lojë është dhe jeta e familjarëve të tij të pashpresë.

Aktoret kryesor: August Diehl,Maria Simon,Valerie Pachner


174 min
Cilësia: Full HD