Filma24.com në Instagram!

Little Women (2019)

Dramë Romancë

Xho March reflekton dhe kujton jetën e saj duke treguar historinë e dashur të motrave March. 4 motra të cilat duan ta jetojnë jetën e tyre sipas mënyrës se vet.

Aktoret kryesor: Emma Watson,Florence Pugh,Saoirse Ronan


135 min
Cilësia: Full HD