Filma24.com në Instagram!

Birds of Prey (2020)

Aksion Aventurë Krim

Erdhi koha që zonjat e Gotamit të tregojnë vlerat e tyre dhe të marrin çfarë meritojnë, duke filluar me Harli Kuin, e cila do u tregojë të tërëve që e kanë nënvlerësuar që mund t’ia dalë vetëm dhe që duhet t’ia kenë frikën.

Aktoret kryesor: Margot Robbie,Mary Elizabeth Winstead,Rosie Perez


109 min
Cilësia: HD