Filma24.com në Instagram!

Richard Jewell (2019)

Biografi Dramë Krim

Një roje sigurie, Richard Jeuell, shpëton mijëra jetë nga shpërthimi i një bombe në Lojërat Olimpike të vitit 1996, por më pas i duhet të përballet me shtypin dhe FBI-në të cilët e akuzojnë për akte terroriste.

Aktoret kryesor: Brandon Stanley,Paul Walter Hauser,Sam Rockwell


131 min
Cilësia: Full HD