Filma24.com në Instagram!

Bullet Head (2017)

Dramë Krim Triller

Tre kriminelë profesionistë e gjejnë veten të bllokuar në një depo në përpjekje për t'u arritisur nga ligji dhe me një kërcënim edhe më të madh brenda.

Aktoret kryesor: Adrien Brody,Antonio Banderas,John Malkovich


93 min
Cilësia: HD