Filma24.com në Instagram!

Mr. Brooks (2007)

Dramë Krim Triller

Një thriller psikologjik rreth një burri, i cili kontrollohet nga dashuria për të vrarë dhe sakatuar njerëz.

Aktoret kryesor: Demi Moore,Kevin Costner,William Hurt


120 min
Cilësia: HD