Filma24.com në Instagram!

A Wakefield Project (2019)

Fantashkencë Horror Triller

Vija ndarëse midis të vdekurve dhe të gjallëve është ngritur për 24 orë. A do mund të mbijetoje?

Aktoret kryesor: Anthony Bewlz,Dennis Andres,Lindsay Seim


82 min
Cilësia: HD