Filma24.com në Instagram!

Diablo. The race for everything (2019)

Aksion Triller

Një djalosh i quajtur Kuba ka një motër të sëmurë dhe duhet të mbledhë paratë për operacionin e saj. Kështu vendos të marrë pjesë në garat e paligjshme me makina, ku përveç aventurave të shumta, njeh edhe një vajzë simpatike me të cilën ndan dashurinë për garën dhe makinat.

Aktoret kryesor: Cezary Pazura,Karolina Szymczak,Tomasz Wlosok


106 min
Cilësia: HD