Filma24.com në Instagram!

The Dark Side of Opulent (2020)

Dramë Krim

Në qytetin e pasur të Opulentit, në Arizona, Xhejson Miller, një pasanik i llastuar që jeton ende me paratë e babait, dhe shoku i tij i rritur në varfëri, Rik Bruks, zgjedhin me naivitet rrugën e gabuar për t’u pasuruar. Plani i tyre i detyron ata që të përballen me mafiozët e errët dhe vdekjeprurës që sundojnë Opulentin.

Aktoret kryesor: Anna Harr,Melissa Farley,William 'Bill' Connor


119 min
Cilësia: HD