Filma24.com në Instagram!

Spenser Confidential (2020)

Dramë Krim Mister

Për të zbuluar një komplot vrasjesh, një ish-detektiv policie rikthehet në botën kriminale të Bostonit dhe mundohet të vërë drejtësi.

Aktoret kryesor: Alan Arkin,Mark Wahlberg,Winston Duke


111 min
Cilësia: HD