Filma24.com në Instagram!

Just One More Kiss (2019)

Dramë Romancë

Pas një aksidenti tragjik që i merr jetën bëshkëshortit të saj, Maksit, Abi shpërngulet në kabinën e tyre në mal, që të ndihet më pranë tij. Aty, ajo takon shpirtin e Maksit dhe të dy e kanë të vështirë të shkëputen nga njëri tjetri dhe të vazhdojnë përpara. Një histori dashurie që tregon që dashuria e vërtet nuk ka fund.

Aktoret kryesor: Faleena Hopkins,Frances Mitchell,Patrick Zeller


100 min
Cilësia: HD