Filma24.com në Instagram!

Matilda (1996)

Familjar Fantazi Komedi

Matilda ndan shtëpinë me prindërit dhe vëllain, të cilët nuk e duan dhe s'e vlerësojnë. Kur drejtoresha i shkel në hak asaj dhe mësueses zemër-mirë, Matilda përdor fuqitë telekinetike për të marrë hak...

Aktoret kryesor: Danny DeVito,Mara Wilson,Rhea Perlman


102 min
Cilësia: HD