Filma24.com në Instagram!

Impossible Monsters (2019)

Mister Triller

Një profesor ambicioz e gjen veten të kapur në vrasjen e një prej vullnetarëve të tijnë projektin për studimin e gjumit dhe maktheve.Realiteti dhe makthet do të ngatërrohen duke e bërë këtë film intrigues deri në momentin e fundit.

Aktoret kryesor: Dennis Boutsikaris,Laila Robins,Santino Fontana


84 min
Cilësia: HD