Filma24.com në Instagram!

All I Wish (2017)

Dramë Komedi Romancë

Një stiliste aspiron të gjejë suksesin në profesion dhe në dashuri. Historia ndërpritet një herë në vit, gjithmonë në të njëjtën datë: në ditëlindjen e saj.

Aktoret kryesor: Ellen Burstyn,Sharon Stone,Tony Goldwyn


94 min
Cilësia: HD