Filma24.com në Instagram!

The Jesus Rolls (2019)

Dramë Komedi Krim

Një udhëtim plot aventura i një ish-lojtari boulingu, Jezus Quintana pasi del nga burgu dhe takon disa miq të vjetër.

Aktoret kryesor: Audrey Tautou,Bobby Cannavale,John Turturro


85 min
Cilësia: HD