Filma24.com në Instagram!

Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2019) a.k.a A Minuscule Adventure (2018)

Animuar Aventurë Komedi

Kur një mollëkuqe e re ngecet në një kuri kartoni dhe dërgohet ne Karaibe, babai i tij shkon në Guadalupe për ta shpëtuar atë dhe të tjerët nga një zonë ndërtimi...

Aktoret kryesor: Bruno Salomone,Stéphane Coulon,Thierry Frémont


92 min
Cilësia: HD