Filma24.com në Instagram!

Star Wars: The Rise Of Skywalker (2019)

Aksion Aventurë Fantazi

Pjesëtarët e mbijetuar të rezistencës përballen edhe njëherë me Urdhrin e Parë, dhe konflikti legjendar midis Jedit dhe Sith arrin kulmin duke i dhënë fund historisë Skajuoker.

Aktoret kryesor: Adam Driver,Carrie Fisher,Daisy Ridley,Mark Hamill


142 min
Cilësia: Full HD