Filma24.com në Instagram!

Judy & Punch (2019)

Dramë Komedi Krim

Në qytetin e Bregdetit, Xhudi dhe Panç përpiqen të rikthejnë në skenë shfaqjen e tyre me marioneta. Shfaqja arrin suksesin për shkak të talentit të Xhudit, por ambicia e tepruar e Pançit rezulton në një tragjedi, për të cilën Xhudi vendos të hakmerret.

Aktoret kryesor: Benedict Hardie,Damon Herriman,Mia Wasikowska


105 min
Cilësia: HD