Filma24.com në Instagram!

Foxtrot Six (2019)

Aksion Dramë Fantashkencë Aziatik

Përshkallëzimi i ndryshimit klimaterik, po e dobëson ekonominë botërore. Mos prodhimi i drithit dhe rritja e çmimit të ushqimeve, i bën këto të fundit, mallin më të vlefshëm në botë. Ndërsa pak toka mbeten ende pjellore, Indonezia rritet shpejt si superfuqia e ardhshme ekonomike, por pangopësia qeveritare zgjon zemërimin e popullit dhe jo vetëm atë...

Aktoret kryesor: Chicco Jerikho,Oka Antara,Verdi Solaiman


114 min
Cilësia: HD