Filma24.com në Instagram!

Contagion (2011)

Aksion Dramë Fantashkencë

Gjithçka fillon me shfaqjen e një virusi vdekjeprurës dhe mundësitë e një grupi doktorësh dhe shkencëtarësh që të ndalojmë përhapjen e tijë, që mund të drejtojë në zhdukjen e rracës njerëzore.

Aktoret kryesor: Jude Law,Kate Winslet,Laurence Fishburne,Matt Damon


106 min
Cilësia: HD