Filma24.com në Instagram!

Red Tails (2012)

Aksion Dramë Histori

Fituesi i Academy Award Cuba Gooding Jr. dhe i nominuari për Academy Award Terrence Howard udhëheqin një kast të fuqishëm në këtë film epik fluturues të frymëzuar nga aventurat e jetës së vërtetë të njësisë së parë afrikano-amerikane të luftimit që shërbeu në Luftën II Botërore. Itali, 1944. Ndërsa lufta po asgjësonte një nga një forcat aleate në Evropë, një skuadron pilotësh zezakë, të njohur si Aviatorët e programit Taskigi, u jepet më në fund mundësia për të treguar veten në qiell... edhe pse luftojnë me diskriminimin në tokë. Me aksione ajrore që të lënë me gojë hapur dhe efekte emocionuese speciale, Bishtkuqët është një atribut i heronjve të palavdëruar që u ngritën sipër sfidave të jashtëzakonshme dhe si përfundim u lartësuan në histori.

Aktoret kryesor: Cuba Gooding Jr.,David Oyelowo,Gerald McRaney


125 min
Cilësia: HD