Filma24.com në Instagram!
1
2

Lost Girls (2020)

Dramë Mister Triller

Historia tronditëse e një nëne që humbet të bijën e saj, rasti i së cilës sjell dhe zbulimin e disa vdekjeve në Long Island të disa punonjëseve të seksit, gjë që ngjall frikën e ekzistencës së një vrasësi serial në atë zonë.

Aktoret kryesor: Amy Ryan,Gabriel Byrne,Thomasin McKenzie


95 min
Cilësia: HD