Filma24.com në Instagram!

Ne Zha (2019)

Aksion Animuar Aventurë

I lindur me fuqi të veçanta, një djalë rekrutohet për të luftuar demonët dhe për të shpëtuar komunitetin që e ka frikë atë.

Aktoret kryesor: Joseph,Mo Han,Yanting Lü


110 min
Cilësia: HD