Filma24.com në Instagram!

Seberg (2019)

Biografi Dramë Triller

Frymëzuar nga ngjarje të vërteta në jetën e ikonës franceze, Jean Seberg. Në fund të viteve 1960, FBI e shënjestroi atë për shkak të përfshirjes së saj politike dhe romantike me aktivistin e të drejtave të të zinjve Hakim Jamal.

Aktoret kryesor: Kristen Stewart, Yvan Attal, Gabriel Sky, Jack O'Connell


102 min
Cilësia: HD