Filma24.com në Instagram!

The Invisible Man (2020)

Fantashkencë Horror Mister

Pasi organizon vetëvrasjen e tij, një shkencëtar i çmendur përdor fuqinë e tij për t'u bërë i padukshëm dhe për të përndjekur ish-të dashurën, Sesilian. Kur policia nuk pranon ta besojë historinë e saj, Sesilia vendos t'i marrë vetë gjërat në duar për t'u mbrojtur.

Aktoret kryesor: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Michael Dorman


110 min
Cilësia: HD