Filma24.com në Instagram!

Onward (2020)

Animuar Aventurë Komedi

Dy vëllezër kukudhë adoleshentë, Ian dhe Barley, shkojnë në një udhëtim për të zbuluar një magji që të kalojntë një ditë të fundit me babanë e tyre, i cili vdiq kur ishin shumë të vegjël.

Aktoret kryesor: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer


102 min
Cilësia: HD