Filma24.com në Instagram!

Carriers (2009)

Aventurë Dramë Triller

Kur një virus vdekjeprurës përhapet globalisht, 4 miq kërkojnë një strehë për t'u mbrojtur nga murtaja. Por ndërsa shmangin të infektuarit, udhëtarët ndizen me njëri-tjetrin dhe kërkimi i tyre merr një rrjedhë tjetër.

Aktoret kryesor: Lou Taylor Pucci, Chris Pine, Piper Perabo, Emily VanCamp


84 min
Cilësia: HD