Filma24.com në Instagram!

Stargirl (2020)

Dramë Komedi Romancë

Një djalë intrigohet nga një studente misterioze dhe e çuditshme e quajtur Stargirl dhe e kalon kohën e tij duke u përpjekur të dijë më shumë rreth saj.

Aktoret kryesor: Grace VanderWaal, Darby Stanchfield, Giancarlo Esposito, Graham Verchere


107 min
Cilësia: HD

Shiko / Shkarko: