Filma24.com në Instagram!

The Banker (2020)

Dramë

Në Amerikën e viteve 1960, dy sipërmarrës ambicioz me ngjyrë i futen botës së pronave të patundshme dhe bankave duke përdorur një djalosh të ri të bardhë si përfaqësuesin e tyre, teksa vetë kontrollojnë gjithçka prapa skenave.

Aktoret kryesor: Anthony Mackie, Samuel L. Jackson, Nicholas Hoult, Nia Long


120 min
Cilësia: Full HD